MALHEUREUSEMENT MA VIE EST TELLEMENT INFECTE ENTRE LE CHIEN MALADE ...LES PAPIERS A TRAITER, LES TACHES MÉNAGÈRES, LE JARDIN ETC ETC.. ET LA PEINTURE (SEUL MOMENT DE PLAISIR!!) QUE JE N' AI JAMAIS LE TEMPS D' EN FAIRE PLUS, DONC JE REGARDE LES RECETTES ET JE SALIVE.
VOICI CETTE VILAINE RECETTE CE SOIR QUI ME FAIT TRÈS ENVIE MAIS QUE JE NE POURRAI PAS ME CUISINER
PEUT ÊTRE AVEZ VOUS PLUS DE CHANCE (ET DE TEMPS LIBRE QUE MOI??) ALORS BON APPÉTIT!!
SOURCE ET SUITE
CREDIT PHOTO
This citrus-y dessert combines the freshness of oranges with soft,
creamy chamomile cashew cream, and rice milk panna cotta. The chamomile
is subtle, so the blood orange sauce takes center stage in this recipe.
Serve this with a garnish of orange segments and lemon balm leaves for a
striking presentation that's perfect for springtime parties.
Chamomile Panna Cotta with Citrus Fruits [Vegan]
This Recipe is :
Dairy FreeVeganFor the Rice Milk:
- 3/4 cup rice
- 2 3/4 cups of water
For the Panna Cotta:
- 1/4 cup hot water
- 2 bags of chamomile tea
- 1 teaspoon of agar agar powder
- 1 1/2 cup of homemade rice milk (recipe above)
- 3 tablespoons sugar
- 3/4 cup + 1 tablespoon cashew cream (recipe below)
- 1 teaspoon vanilla extract
For the Cashew Cream:
- 3/4 cup cashews (amount before soaking)
- 1/4 – 1/2 cup water, plus more, for soaking nuts
For the Blood Orange Sauce:
- Juice of approximately 3 blood oranges (1 1/4 cups)
- 1-2 tablespoons sugar
- 1 teaspoon potato flour/starch, plus 1 tablespoon water
For Serving:
- Oranges and blood oranges, cut into segments
- Lemon balm leaves, for garnish
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