1 tbsp olive oil
1 medium onion, chopped
2 sticks celery, chopped
2 tsp ground cumin
600ml/1pint hot vegetable stock
400g can chickpeas, rinsed and drained
400g can chopped tomatos with garlic
100g / 4oz frozen broad beans
zest and juice 1/2 lemon
large handful of coriander or parsley and flatbread to serve.
1 medium onion, chopped
2 sticks celery, chopped
2 tsp ground cumin
600ml/1pint hot vegetable stock
400g can chickpeas, rinsed and drained
400g can chopped tomatos with garlic
100g / 4oz frozen broad beans
zest and juice 1/2 lemon
large handful of coriander or parsley and flatbread to serve.
Heat the oil in a large pan, then fry the onion and celery gently for 10 minutes, until softstirring frequently. Add the cumin and fry for a further minute.
Turn up the heat, then add the stock, chickpeas, tomatos, plus a good grind of black pepper. Simmer for 8 minutes.
Add the broad beans and lemon juice, cook for 2 minutes. Season to taste, then top with lemon zest and chopped herbs. Serve with flatbread.
Turn up the heat, then add the stock, chickpeas, tomatos, plus a good grind of black pepper. Simmer for 8 minutes.
Add the broad beans and lemon juice, cook for 2 minutes. Season to taste, then top with lemon zest and chopped herbs. Serve with flatbread.
UN PEU PLUS DE TEMPS LIBRE AUJOURD' HUI... C' EST SUPER POUR UNE FOIS CAR C' EST SI RARE.
J' EN PROFITE POUR ME PROMENER VIRTUELLEMENT DANS LES CAMPAGNES AVEC LES ANIMAUX DE CEUX QUI ONT DE LA CHANCE D' AVOIR PU OUVRIR UN REFUGE.
IL FAIT EN PLUS SI BEAU QUE JE GARDE UN OEIL EMERVEILLE SUR LES PLANTES ET ARBRES DU JARDIN QUI SONT EN PLEINE EFFERVESCENCE.. QUELLE ACTIVITE DEPUIS QQ JOURS!! ET REPEINDRE LES MEUBLES DE JARDIN.
J' AI PASSE QQ MINUTES A PARCOURIR CES RECETTES VEGAN ICI CAR CELA MET L' EAU A LA BOUCHE ET IL SERA BIENTOT L' HEURE DE DINER SANS VIANDE BIEN SUR!!
ET VOUS??
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