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mardi 22 mars 2016

MIAM MIAM....PANNA COTA VEGAN AVEC DES AGRUMES

COMME VOUS LE SAVEZ J' ADORE LE SITE ONE GREEN PLANET  ET SES RECETTES ÉPOUSTOUFLANTES
 MALHEUREUSEMENT MA VIE EST TELLEMENT INFECTE ENTRE LE CHIEN MALADE ...LES PAPIERS A TRAITER, LES TACHES MÉNAGÈRES, LE JARDIN ETC ETC.. ET LA PEINTURE (SEUL MOMENT DE PLAISIR!!) QUE JE N' AI JAMAIS LE TEMPS D' EN FAIRE PLUS, DONC JE REGARDE LES RECETTES ET JE SALIVE.
  VOICI  CETTE VILAINE RECETTE CE SOIR QUI ME FAIT TRÈS ENVIE MAIS QUE JE NE POURRAI PAS ME CUISINER

 PEUT ÊTRE AVEZ VOUS PLUS DE CHANCE (ET DE TEMPS LIBRE QUE MOI??) ALORS BON APPÉTIT!!


 SOURCE ET SUITE
 CREDIT PHOTO 

This citrus-y dessert combines the freshness of oranges with soft, creamy chamomile cashew cream, and rice milk panna cotta. The chamomile is subtle, so the blood orange sauce takes center stage in this recipe. Serve this with a garnish of orange segments and lemon balm leaves for a striking presentation that's perfect for springtime parties.

Chamomile Panna Cotta with Citrus Fruits [Vegan]

This Recipe is :
Dairy FreeVegan

For the Rice Milk:

  • 3/4 cup rice
  • 2  3/4 cups of water

For the Panna Cotta:

  • 1/4 cup hot water
  • 2 bags of chamomile tea
  • 1 teaspoon of agar agar powder
  • 1 1/2 cup of homemade rice milk (recipe above)
  • 3 tablespoons sugar
  • 3/4 cup + 1 tablespoon cashew cream (recipe below)
  • 1 teaspoon vanilla extract

For the Cashew Cream:

  • 3/4 cup cashews (amount before soaking)
  • 1/4 – 1/2 cup water, plus more, for soaking nuts

For the Blood Orange Sauce:

  • Juice of approximately 3 blood oranges (1 1/4 cups)
  • 1-2 tablespoons sugar
  • 1 teaspoon potato flour/starch, plus 1 tablespoon water

For Serving:

  • Oranges and blood oranges, cut into segments
  • Lemon balm leaves, for garnish